Programul Balului Vienez de la Timișoara

24 Noiembrie 2017 - Ediția a VI-a
;

Dite Dinesz

Realizator TVR Timișoara - a transformat sute de povești de viață̆ în emisiuni de televiziune, premiate în țară și în străinătate. A cunoscut în transmisiuni în direct sute de oameni buni ale căror fapte și vorbe au ajuns departe. Dite Dinesz prezintă Balul Vienez de la Timișoara pentru a treia oară cu bucuria că întâlnește mulți oameni buni.

19:00     Primirea invitaţilor. Conform tradiției balurilor vieneze invitații sunt întâmpinați cu un pahar de șampanie, după care sunt așteptați să facă o fotografie oficială. Muzica oferită de Cvartetul de coarde „Ion Vidu” (Eunice Bahnaru - clasa a XII-a vioară, Carina Setyar - clasa a X-a vioară, Angela Jumugă-Cuibariu - clasa a XI-a violă, Ana Pricop - clasa a IX-a.

19:50     Intrarea invitaţilor în sala de bal.

20:00    Ceremonia de deschidere.

20:05     Discursul invitaţilor de onoare.

20:20    Intrarea debutanţilor:  Primul moment de dans al debutanţilor cu Spirit of Vienna Orchestra. Prezentarea tinerilor debutanți este o altă tradiție a balurilor de societate. Tinerii își făceau debutul în societate cu această ocazie.

20:30     Moment artistic al minidansatorilor (copii 6-12 ani).

20:40     Moment artistic cu soprana Adela Zaharia, marea câștigătoare a concursului „Operalia – The World Opera Competition”, organizat de Placido Domingo.

20:50     Prezentare Fundația Hațegan și Campania „O floare de colț pentru un prânz cald”.

20:55     Prezentarea Fundației United Way Romania – Șerban Toader, Președintele Boardului United Way România.

21:00     Damenspenden - din parte  partenerului official Primaria Viena. O altă tradiție a balurilor vieneze este oferirea unormici atenții tuturor doamnelor care sunt prezente la bal. La Balul Vienez de la Timișoara acestea sunt oferite în fiecare an de Primăria din Viena.

21:05     Al doilea moment de dans al debutanţilor  împreună cu Spirit of Vienna Orchestra .

21:10     Alles Walzer! Program de dans cu Spirit of Vienna Orchestra. Cu aceste cuvinte tradiționale unui bal vienez, se deschide balul și toată lumea e invitată la dans.

22:00     Program de dans cu Martin Breinschmid şi Radio Kings Band.

22:45     Program de dans cu Spirit of Vienna Orchestra.

23:15     Program de dans cu Martin Breinschmid şi Radio Kings Band.

23:40     Trofeele generozității. Începând cu ediția a IV-a, la Balul Vienez de la Timișoara acordam trofee unor `eroi nevazuti` ai comunitatii noastre. 

0:00       Cadrilul de la miezul nopţii cu Spirit of Vienna Orchestra, sub îndrumarea coregrafului Raul Avram ( toti participantii sunt invitati sa participe la cadril ). Cadrilul de la miezul nopții este una dintre atracțiile balului vienez când toată lumea e invitată pe ringul de dans.

0:45       Program de dans cu Martin Breinschmid şi Radio Kings Band.

1:30       Program de dans cu Spirit of Vienna Orchestra.

2:00       Al doilea cadrilul al nopţii cu Spirit of Vienna Orchestra, sub îndrumarea coregrafului Raul Avram ( toti participantii sunt invitati sa participe la cadril).

2:30 - 3:00            Program de dans cu Spirit of Vienna Orchestra.